Skådespelare & Programledare

"Hampus Björnsson är ett nöje att jobba med. Stämningen på inspelningen var alltid på topp tack vare hans humor och glädje som smittade av sig på alla. Han gick engagerat in i rollen och kemin mellan honom och hans motspelerska var oslagbar. Hampus är inte rädd för att ta i och anstränger sig för att porträttera en trovärdig karaktär."


- Linda Fernlund, regissör "Fläcken"

Referenser


"Hampus tar verkligen sin roll på allvar, samtidigt som han är väldigt lättsam att arbeta med. Han är bra på att ta regi men kommer även med egna idéer och tankar kring sin karaktär."


- Tilda Le Fay, producent "Julie"

”Hampus är en mycket trevlig person som verkligen går in för rollen som han spelar. Han är lätt att jobba med och kommer gärna med egna idéer och åsikter, vilket vi uppskattade. Hampus kommer till inspelningen väl förberedd och har gjort sin research för rollen. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete!”


- Linnea Bocké, Producent "Röster"


"Som regissör så var det ett nöje att få jobba med Hampus då han är en skådis som i handling visar sin passion och sitt stora engagemang för skådespeleri. Samarbetet gav något som man som filmskapare alltid önskar att uppnå nämligen synergi,  Hampus kom ständigt med idéer på hur vi skulle kunna utveckla karaktären och det har utan tvekan gynnat filmen som helhet.

Hampus bjuder på sig själv både framför och bakom kameran, något som definitivt uppskattas.

En lättsam person att jobba med och jag skulle definitivt rekommendera honom."


- Mona Montasser, regissör "1,2,3 andas"

Jag känner stor tacksamhet till de jag fått arbeta med. Varje projekt har lett till viktiga lärdomar i min fortsatta utveckling. 

- Hampus

En god värld skapar vi tillsammans

Copyright © All Rights Reserved