Skådespelare & Programledare

Presentation


Född 1990 i Småländska skogen. Uppvuxen på bondgård med djur som sa bä, kvack, kackel, voff, nöff, gnägg, mjau och aaoouååå. Potatis odlades det tonavis av och är fortfarande en favorit på tallriken. Arbete blev tidigt naturligt i vardagen, och om det så handlade om att vinscha in trädstockar, mata grisar, rulla höbalar eller stöpa ljus har det varit lärorikt.


Någon gång på 90-talet, på en campingplats, upptäckte jag hur kul det var att få människor att skratta.

"Ich will Schauspieler werden!" sa jag till min tyskalärare. "Jag vill bli skådespelare!" sa jag till mig själv. I ett annat årtionde, på en scen i Grekland blev jag kär i dansen. För mig är det magi att låta kroppen vara fri och bara följa musiken.


När jag var 22 år sökte jag in till en skådespelarutbildning. In kom jag inte, men steget att våga söka blev en viktig seger. Att våga tro på sig själv. Året därpå kom jag in och det blev en väldigt betydelsefull tid och lärorik utbildning. Dessutom många roliga stunder! 


Sedan 2014 är jag verksam skådespelare och söker aktivt efter inspirerande projekt. Jag arbetar också som programledare och har programlett över 200 jobb. Kika in på mitt cv för mer information. Jag är fokuserad, social och nyfiken i mitt jobb. Om ni har ett projekt ni tror att jag kan passa till kontakta mig gärna. Jag tror att ett bra projekt skapas tillsammans, mellan personer som respekterar varandra.


Att få jobba som skådespelare har varit en dröm för mig. Har du någon dröm?

Varje dag är en utmaning i att försöka bli en bättre version av sig själv, för vi kan alltid bli bättre.

Jag önskar dig lycka till på vägen till ditt mål.


Med vänlig hälsning,

Hampus Björnsson
En god värld skapar vi tillsammans

Copyright © All Rights Reserved